Hilda Bruls


BATC Complementair Therapeut

Ik ben Hilda Bruls en ik geef psychosociale therapie aan kinderen van 6 t/m 17 jaar.

Mijn therapie sessies vinden na overleg op de betreffende school van het kind plaats hoe fijn is dat.

Heerlijk in je eigen vertrouwde school omgeving sessies volgen.


Ik volg(de) verschillende HBO opleidingen om mij voor te bereiden op mijn rol als therapeut en coach.

Ook trainingen rond interactie met kinderen en ontwikkelingsleer om als therapeut waardevol te kunnen zijn.
In 2015 ben ik een eigen praktijk begonnen. Ik vind het heerlijk om mensen te zien groeien tijdens de sessies. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om hulp te vragen als het even niet meer lukt.

Vandaar dat ik laagdrempelige zorg wil verlenen.


Samen met mijn man heb ik een leuk gezin, ik hou ervan om leuke uitjes te plannen met de kids. Vaak ben ik in de keuken te vinden om dan heerlijke creaties te bakken en te koken.
Lezen vindt ik fijn en probeer ik zo vaak mogelijk te doen, heerlijk op de bank met een kop thee en een dekentje, of gewoon lekker voorlezen aan de kids.


Ik vind het heerlijk om kinderen te zien groeien tijdens de sessies. Ik ben blij dat ik hierbij kan en mag helpen. Samen kijken we wat er nu speelt en waar de behoeftes liggen. Ik help jou om weer een helder zicht te krijgen op jouw leven. Dat doe ik door met aandacht en zonder oordeel je bij te staan echter kan ik ook confronterend zijn. Hierdoor krijg je alle ruimte om te onderzoeken waar het blokkeert en ontstaan er nieuwe inzichten. Tijdens mij sessies pas ik verschillende methodes toe die ik passend vind, waardoor een behandeling op maat is.


Tijdens de sessies neem ruim de tijd om goed naar je te luisteren en om een individueel behandelplan aan te bieden dat het best aansluit op je behoeften.


Wees welkom!