Hilda Bruls

Complementair BATC Therapeut Rcoaching bij opvoedproblemen.

Vraag jij je soms wel eens af waar de handleiding van je kind is?

Ben jij blij dat je eindelijk weer kan gaan werken naar een paar dagen papa of mama zijn? 

Dit is natuurlijk niet de bedoeling, van je kinderen hoor je energie te krijgen.
Je moet kunnen uitkijken naar de dagen dat je thuis kan zijn. Je wilt je kind natuurlijk zo goed mogelijk opvoeden en daar stop je zoveel mogelijk energie in. Met je opvoeding wil je wat bereiken maar wat als het resultaat uitblijft. En jij uitgeput op de bank zit........

Het opvoeden van kinderen is geen makkelijke taak. Duidelijke grenzen en regels helpen je als ouder(s) om lastig gedrag van je kind bij te kunnen sturen en af te laten nemen.
Wanneer je kind niet meer naar je luistert en het lastige gedrag enkel erger wordt of langer aanhoudt, is er sprake van opvoedingsproblematiek.  

Wanneer er sprake is van opvoedingsproblemen, ontstaat er vaak een opeenvolging van negatieve patronen en gedrag die elkaar kunnen versterken. Zonder hulp is dit moeilijk te doorbreken. We kunnen beginnen met het plannen we een intake, gevolgd door een observatiesessie bij je thuis! Daarna gaan we aan de slag met ouderbegeleiding en kunnen we gezamenlijk aan de slag met mogelijke oplossingen voor het probleem.