Hilda Bruls 

 Complementair BATC Therapeut R

Kindercoaching 

Tijdens de opvoeding kom je met regelmaat voor uiteenlopende opvoedsituaties te staan. Meestal zijn het leuke en verrassende situaties. Maar soms heb je te maken met lastige kwesties en weet je niet goed hoe je deze zelf kunt doorbreken. 

Kinderen worden vanzelf groot. Maar dit verloopt niet altijd soepel.

Soms zitten kinderen op bijvoorbeeld sociaal-emotioneel gebied vast in hun ontwikkeling. Ze vinden het moeilijk zich weerbaar op te stellen, lastig om te gaan met hun emoties of leiden bijvoorbeeld aan faalangst in nieuwe situaties. Het is dan goed te weten dat je als ouder(s) extra ondersteuning, begeleiding of behandeling kunt regelen bij de ontwikkeling en het opgroeien van je kind. 


Werkwijze:
Voor alle trajecten hanteer ik dezelfde werkwijze. Zo verloopt alles zo vlot mogelijk.
We beginnen ons traject samen steeds met een verkennend gesprek. Zo ben ik zeker dat ik jullie kan helpen, én kan jij bepalen of het klikt met mijn werkwijze en of je graag met mij in zee gaat. Is de klik er dan gaan we samen snel aan de slag. Hierna plannen we de intake daar bespreken we de inhoudelijke zorgen, maken we een inventarisatie en stellen we de hulpvraag en doelstelling vast.
Er is geen vast aantal afspraken of een concrete vaste aanpak. Ik toets van tijd tot tijd bij jou/jullie af hoe je/jullie vinden dat het vordert, zodat we steeds op dezelfde lijn blijven werken. Van mij kan je een betrokken en warme begeleiding verwachten, met de nodige kordaatheid op de juiste momenten. Samen zoeken we naar oplossingen, zodat je als gezin op een goede en prettige manier verder kunt.