Hilda Bruls 

 Complementair BATC Therapeut R


Kindercoaching:

Als kindercoach ben ik er om te helpen als kinderen problemen hebben. Ik kan helpen bij rouwverwerking, maar ook bij problemen zoals scheiding, faalangst, drift, onzekerheid en pesterijen, ADHD, HSP ect. Dat doe ik door niet alleen de kinderen met problemen te helpen, maar ook de volwassenen in hun omgeving te leren met hun kinderen om te gaan.

Wat doe ik:
Ik zal als coach niet alleen praten met je kind, maar ook gebruikmaken van oefeningen en materialen om je kind vaardigheden aan te leren. Bijvoorbeeld door het doen van rollenspellen, te werken in een werkboek, creatieve werkvormen zoals tekenen of schilderen en bewegings- en lichaamsgerichte oefeningen.

Werkwijze:
Voor alle trajecten hanteer ik dezelfde werkwijze. Zo verloopt alles zo vlot mogelijk.
We beginnen ons traject samen steeds met een verkennend gesprek. Zo ben ik zeker dat ik je/jullie kan helpen, én kan jij bepalen of het klikt met mijn werkwijze en of je graag met mij in zee gaat. Is de klik er dan gaan we samen snel aan de slag. Hierna plannen we de intake daar bespreken we de inhoudelijke zorgen, maken we een inventarisatie en stellen we de hulpvraag en doelstelling vast. Een coaching traject bestaat uit gemiddeld zo'n 8 coachgesprekken. Tijdens het traject zullen er oudercontact momenten zijn op de voortgang te bespreken. Van mij kan je een betrokken en warme begeleiding verwachten, met de nodige kordaatheid op de juiste momenten.

Coaching wordt in principe niet vergoed door de zorgverzekeraars.
Dit betekent dat je de begeleiding van je kind zelf moet betalen.