Hilda Bruls 

 Complementair BATC Therapeut R

Coaching:

Het grote verschil tussen therapie en coaching is dat therapie gaat over psychische gezondheid en emotionele groei, terwijl coaching zich richt op het stellen en bereiken van doelen. Overweeg therapie als je hulp wil krijgen bij een psychologisch probleem of het verwerken van een traumatische gebeurtenis.

Wat doe ik:
Als coach begeleidt ik je in het inzichtelijk maken van je belemmeringen die tussen jou en je doel staan en actiestappen te zetten om je doel te bereiken. Ik help je door stil te staan bij de verschillende stappen: doel bepalen, bewustwording, kiezen en het zetten van stappen.


Werkwijze:
Voor alle trajecten hanteer ik dezelfde werkwijze. Zo verloopt alles zo vlot mogelijk.
We beginnen ons traject samen steeds met een verkennend gesprek. Zo ben ik zeker dat ik je kan helpen, én kan jij bepalen of het klikt met mijn werkwijze en of je graag met mij in zee gaat. Is de klik er dan gaan we samen snel aan de slag. Hierna plannen we de intake daar bespreken we de inhoudelijke zorgen, maken we een inventarisatie en stellen we de hulpvraag en doelstelling vast. Een coaching traject bestaat uit gemiddeld zo'n8 coachgesprekken. Van mij kan je een betrokken en warme begeleiding verwachten, met de nodige kordaatheid op de juiste momenten. Afhankelijk van je coachvraag kan er, voorafgaand aan de start van het traject, een drijfverentest gedaan worden.

Coaching wordt in principe niet vergoed door de zorgverzekeraars.
Dit betekent dat je jouw begeleiding zelf moet betalen, of dat je werkgever betaalt.