Hilda Bruls 

 Complementair BATC Therapeut RIk ben Hilda Bruls en binnen de psychologie meerdere opleidingen op HBO nivo afgerond.
In 2015 ben ik een praktijk begonnen en geef ik Cognitieve Gedragstherapie, Speltherapie.

Samen met mijn man heb ik een leuk gezin, ik hou ervan om leuke uitjes te plannen met de kids. Vaak ben ik in de keuken te vinden om dan heerlijke creaties te bakken en te koken.
Lezen vindt ik fijn en probeer ik zo vaak mogelijk te doen, heerlijk op de bank met een kop thee en een dekentje, of gewoon lekker voorlezen aan de kids.

Ik vind het heerlijk om mensen te zien groeien tijdens de sessies. Ik ben blij dat ik hierbij mag helpen en vind het steeds een eer dat mensen mij willen vertrouwen met hun zorgvraag. Samen kijken we wat er nu speelt in je leven en waar jouw behoeftes liggen. Ik help jou om weer een helder zicht te krijgen op jouw leven. Dat doe ik door met aandacht en zonder oordeel je bij te staan echter kan ik ook confronterend zijn. Hierdoor krijg je alle ruimte om te onderzoeken waar het voor jou blokkeert en ontstaan er nieuwe inzichten. Tijdens mij sessies pas ik verschillende methodes toe die ik passend vind, waardoor een behandeling op maat is.

Ik weet hoe moeilijk het is om hulp te vragen als het even niet meer lukt. Vandaar dat ik laagdrempelige zorg wil verlenen. Eerst maken we kosteloos een kennismakingsafspraak.

Is de klik er dan gaan we samen snel aan de slag.

Tijdens de sessies neem ruim de tijd om goed naar je te luisteren en om een individueel behandelplan aan te bieden dat het best aansluit op je behoeften. 

Wees welkom!
20221122_121508
20221122_121508