Hilda Bruls

Cognitieve gedragstherapie

Ik ben Hilda Bruls ben geboren in Vianen en opgegroeid met 2 zussen wat erg gezellig was. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding zwemonderwijzer gaan volgen en heb ik vele jaren in een zwembad gewerkt en lesgegeven aan alle leeftijden. Omdat ik tijdens die studie ook de studie kinderpsychologie volgde en mijn specialisaties in het zwemonderwijs had voor kinderen met beperkingen heb ik veelal lesgegeven aan kinderen en volwassenen die 'net even anders' waren. 

Na 18 jaar aan het chloor bad te hebben gestaan, begon het beginnen van een eigen praktijk steeds meer te trekken. En ben ik enkele jaren geleden begonnen met 4Kids coaching, omdat je binnen de psychologie nooit klaar bent met leren. Begonnen mij verschillende therapie soorten te interesseren en heb ik de moeilijke keuze gemaakt om mijn praktijk helemaal om te gooien. En ben ik begonnen met de opleiding Cognitieve gedragstherapie en speltherapie zodat ik deze twee therapie vormen kan aanbieden in mijn praktijk. Hierbij moest mijn praktijk veranderen van naam.

Ik neem ruim de tijd om goed naar je te luisteren en een individueel behandelplan aan te bieden dat het best aansluit op je behoeften.


Uiteraard heb ik verschillende opleidingen /cursussen op HBO niveau afgerond.


Kinderpsychologie

Paranormaal psychologie

Praktische psychologie

Sociale psychologie
Kindercoach
PSBK (psychosociale basiskennis)

Cognitieve gedragstherapie

Speltherapie

NLP (neurolinguïstisch programmeren)


Uiteraard ben ik in het bezit van een EHBO-diploma.