Hilda Bruls

Cognitieve gedragstherapie

Hallo,

Ik ben Hilda Bruls ben geboren in Vianen en opgegroeid met 2 zussen wat erg gezellig was. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding zwemonderwijzer gaan volgen en heb ik vele jaren in een zwembad gewerkt en lesgegeven aan alle leeftijden. Omdat ik tijdens die studie ook de studie kinderpsychologie volgde en mijn specialisaties in het zwemonderwijs had voor kinderen met beperkingen heb ik veelal lesgegeven aan kinderen en volwassenen die 'net even anders' waren. 

Ik ben moeder van 5 kinderen één meisje en 4 jongens. Helaas weet ik uit ervaring dat niet alles gaat zoals wij zouden willen en hebben wij van ons zoontje Rens direct na de geboorte afscheid moeten nemen. Nu geniet ik volop van zijn broers en zus. Ik speel in mijn vrije tijd trompet en ben lid van de Reddingsbrigade. Bij de Reddingsbrigade geef ik als vrijwilliger les voor B en C. Ook ben ik binnen de brigade actief tijdens bewakingen en calamiteiten. Tijdens bewakingen houden we toezicht vanuit een boot op het water bij bijvoorbeeld festivals of Sinterklaas intochten.

Samen met de kinderen ben ik vaak in de keuken te vinden, wij vinden het heerlijk om lekker gluten vrije koekjes of taart te bakken. Want ja, gluten zijn voor ons niet fijn. Hierdoor heb ik ook veel ervaring met kinderen die coeliakie hebben of gluten gevoelig zijn. Hierdoor kunnen kinderen en zeker ook volwassenen erg van slag raken. Ineens mag je "niks" meer eten. Dit is voor veel mensen een hele grote verandering die niet zonder slag of stoot gaat. Ik kan bij dit proces helpen, het is fijn om met iemand te praten die je begrijpt.


Na 18 jaar aan het chloor bad te hebben gestaan, begon het beginnen van een eigen praktijk steeds meer te kriebelen. En ben ik enkele jaren geleden begonnen met 4Kids coaching, Deze praktijk heb ik met veel liefde gerund maar ik kwam erachter dat ik verdieping in mijn cliënten miste en omdat je binnen de psychologie nooit klaar bent met leren. Begonnen mij verschillende therapie soorten te interesseren en heb ik de moeilijke keuze gemaakt om mijn praktijk helemaal om te gooien. En ben ik begonnen met de opleiding Cognitieve gedragstherapie en speltherapie zodat ik deze twee therapie vormen kan aanbieden in mijn praktijk.

Ik neem ruim de tijd om goed naar je te luisteren en een individueel behandelplan aan te bieden dat het best aansluit op je behoeften.


Uiteraard heb ik verschillende opleidingen /cursussen op HBO niveau afgerond.


Kinderpsychologie

Paranormaal psychologie

Praktische psychologie

Sociale psychologie
Kindercoach
PSBK (psychosociale basiskennis)

Cognitieve gedragstherapie

Speltherapie

NLP (neurolinguïstisch programmeren)


Uiteraard ben ik in het bezit van een EHBO-diploma.