Hilda Bruls

Complementair BATC Therapeut RHallo,

Ik ben Hilda Bruls ben geboren in Vianen en opgegroeid met 2 zussen wat erg gezellig was. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding zwemonderwijzer gaan volgen en heb ik vele jaren in een zwembad gewerkt en lesgegeven aan alle leeftijden. Omdat ik tijdens die opleiding ook jeugd en ontwikkelingspsychologie studeerde, volgde natuurlijk de keuze dat ik mijn specialisaties in het zwemonderwijs deed voor kinderen met beperkingen. 

20220404_140856
20220404_140856

Nu ben ik moeder van 5 kinderen één meisje en 4 jongens. Helaas weet ik uit ervaring dat niet alles gaat zoals wij zouden willen en hebben wij van ons zoontje Rens direct na de geboorte afscheid moeten nemen. Nu geniet ik volop van zijn broers en zus. Ik speel in mijn vrije tijd trompet en ben lid van de Reddingsbrigade in Vianen. Bij de Reddingsbrigade geef ik als vrijwilliger les voor B en C. Ook ben ik binnen de brigade actief tijdens bewakingen en calamiteiten. Tijdens bewakingen houden we toezicht vanuit een boot op het water bij bijvoorbeeld festivals of Sinterklaas intochten..

Na 18 jaar aan het chloor bad te hebben gestaan, begon het beginnen van een eigen praktijk steeds meer te kriebelen. En ben ik enkele jaren geleden begonnen met 4Kids coaching, Deze praktijk heb ik met veel liefde gerund maar ik kwam erachter dat ik verdieping in mijn cliënten miste en omdat je binnen de psychologie nooit klaar bent met leren. Begonnen mij verschillende therapie soorten te interesseren en heb ik de moeilijke keuze gemaakt om mijn praktijk helemaal om te gooien. En ben ik begonnen met de opleiding Cognitieve gedragstherapie en speltherapie zodat ik deze twee therapie vormen kan aanbieden in mijn praktijk. Tijdens mijn zoektocht naar het totaal plaatje wat ik binnen mijn praktijk wil aanbieden heb ik de opleiding Neurolinguïstische programmeren (NLP) gevolgd. Toch wilde ik mij graag de specialiseren op de gehele mens en ben ik opzoek gegaan. Alles staat met elkaar in verbinding. Om dit te kunnen bereiken heb ik de opleiding Aromatherapie en de opleiding Bach bloesemtherapie afgerond met een diploma. Ook heb ik mij meer gericht op voeding en volg ik op het moment de opleiding orthomoleculair therapeut. 

In mijn praktijk en tijdens de sessies neem ruim de tijd om goed naar je te luisteren en om een individueel behandelplan aan te bieden dat het best aansluit op je behoeften.