Hilda Bruls

Complementair BATC Therapeut R

Jij mag naar speltherapie

Hoi,

Je ouders willen graag dat je naar speltherapie gaat. Soms zijn er dingen gebeurd die ervoor zorgen dat je gedrag laat zien die andere mensen niet altijd begrijpen. Spelen en praten met mij kan jou en je ouders helpen.


Bij mij mag je elke week 45 min komen spelen. Je kan dan van alles doen, verven, tekenen, knutselen, bouwen, spelletjes spelen, met zand spelen en natuurlijk nog veel meer.

Je mag altijd spelen, en heb je even nergens zin in! Nou, dat mag dan ook!


Het kan zijn dat je je op dit moment niet zo prettig voelt. Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld wat heb meegemaakt. Dat kan van alles zijn...........je wordt gepest of je ouders gaan scheiden of er is iemand dood gegaan. Soms is het moeilijk om er over te vertellen. Soms weet je niet tegen wie of weet je niet precies wat je wilt vertellen. Daardoor voel je je niet fijn en dat merken je ouders ook.


Ik ben er voor jou en ik kan je helpen. Ik vind het belangrijk wat jij speelt, en ik doe graag met je mee. Na een tijdje ga je je beter voelen. Het is fijn als iemand je begrijpt!