Hilda Bruls 

 Complementair BATC Therapeut R

Bach Bloesems.

Wat zijn Bach-Bloesemremedies?

Bach Bloesems zijn extracten van wilde bloemen en planten, ze zijn vernoemd naar degene die ze ontdekt heeft: de Engelsman dr. Edward Bach. Hij was arts en bacterioloog, de therapie bestaat al bijna een kleine eeuw.
Sindsdien worden de druppeltjes wereldwijd door mens en dier gebruikt.

Bach Bloesemremedies zijn geschikt voor  volwassenen   , kinderen en  dieren  die extra ondersteuning kunnen gebruiken.  

Denk hierbij aan angsten, hyperactief, paniekaanvallen, onzekerheid, faalangst, ongeduld, adhd, jaloezie, piekeren, je zorgen maken, woede stress, concentratiestoornis, hsp, burn-out, slaapproblemen, nervositeit, wisselende stemmingen, eenzaamheid, verdriet.

Maar ook bij lichamelijke problemen zoals migraine of hormonale klachten kan een
Bach Bloesemremedie een hele goede aanvulling zijn. Bij de remedie keuze let je niet zozeer op wat iemand overkomt (bijvoorbeeld scheiding / ongeluk / ziekte) maar naar hoe diegene hiermee omgaat (verdriet / boosheid / angst).

Bach Bloesems hebben een rustgevende en kalmerende werking. 

Als er sprake is van een acute situatie adviseer ik de  Bach Bloesem Rescue remedie

Voor een optimale werking is een deskundige samenstelling belangrijk. Bestel bij ons via het contact formulier een Bach Bloesem mix voor al je obstakels en klachten. 

Een Bach Bloesem mix wordt steeds persoonlijk en op de individuele situatie afgestemd. Hiervoor mail ik na bestelling een korte vragenlijst het helpt ons je beter te leren kennen en de Bach Bloesemmix op maat te bereiden.

Bach Bloesem mixen zijn 100% natuurlijk, veilig, zonder bijwerkingen.
Het kent geen gewenning en werkt niet verslavend. De remedies zijn geschikt voor alle leeftijden en hebben geen invloed op medicijnen.